Terms & Conditions

SLO

Ti pogoji (»pogoji«, »pogodba«) so dogovor med Hrovat.net d.o.o. (»Hrovat.net d.o.o.«, »nas«, »mi« ali »naš«) in vi (»uporabnik«, »vi« ali »vaš«). Ta pogodba določa splošne pogoje za vašo uporabo spletnega mesta treecelet.co.uk in vseh njegovih izdelkov ali storitev (skupaj »spletno mesto« ali »storitve«).

Podrobnosti o podjetju:

Hrovat.net d.o.o.
Masljeva ulica 8A, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI75462150
Matična številka: 75462150

Naročanje

Navodila

Na domači strani pritisnite trgovino. Na strani trgovine izberite izdelek in ga dodajte v košarico. Preusmerjeni boste na stran košarice, kjer lahko nadaljujete na blagajno.

Ustvarjanje računa

Račun lahko ustvarite v procesu nakupa tako, da izberete potrditveno polje za ustvarjanje novega računa. Vaš račun se samodejno ustvari, ko zaključite postopek zaključka nakupa.

Potrdilo naročila

Ko uspešno zaključite postopek odjave, boste prejeli e-poštno sporočilo, da je bilo naročilo zaključeno.

Sklenitev prodajne pogodbe

Naročilo je potrjeno po uspešnem plačilu in ste prejeli avtomatsko e-poštno sporočilo s potrditvijo naročila, ki ne potrjuje, da je izdelek na zalogi ali je bil odposlan, ampak vas le obvešča, da je sistem prejel vaše naročilo in da je naročilo v obravnavati. Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po elektronski pošti potrdi naročilo kupca.

Cena

Tečaj evra se izračuna po centralnem paritetnem tečaju. Prodajalec je DAVČNI zavezanec. Vse cene vključujejo DDV, kjer se uporablja DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku oddaje spletnega naročila. (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu: naročilo je sprejeto). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Politika vračil

Kupec ima pravico odstopiti od kupoprodajne pogodbe s pravico do povračila celotnega zneska, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev v 14 dneh od sklenitve kupoprodajne pogodbe. Za to mora kupec pravočasno poslati e-poštno sporočilo na support@treecelet.com. Vračilo bo izdano v 14 dneh po prejemu upravičene zahteve. Politika vračil ne velja za pravne osebe.

POZOR! Možnost odstopa NE velja za pravne osebe.

Kupec, ki odstopi od kupoprodajne pogodbe, mora blago vrniti nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. V primeru, da se ugotovi, da je prišlo do telesne poškodbe, da količina ne ustreza, je kupec dolžan povrniti škodo.

Trgovec bo vrnjeni paket, vsebino in izdelek slikal s fotoaparatom kot morebitni dokaz o poškodbi.

Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini Treecelet, je na poti v najkrajšem možnem času po potrjenem plačilu.

Način dostave lahko izberete na blagajni. Izberete lahko premium ali standardno dostavo. Naše dostavno podjetje se razlikuje od države do države.

Cene pošiljanja in čas dostave:

Standardna dostava (7-14 dni) – 3 € – Na voljo samo za Norveško in Švico
Hitra dostava (2-5 dni) – 3,9€
Brezplačna dostava (2-5 dni) – za naročila nad 45 € (za Norveško in Švico je dobavni rok 7-14 dni)

  Napaka in poškodovani izdelki

  Napaka ali poškodovan izdelek je, ko:

  – artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno uporabo ali promet,

  – stvar nima lastnosti, ki so potrebne za namensko uporabo, za katero jo kupec kupi, pa je prodajalec vedel ali bi moral vedeti,

  – artikel nima lastnosti in lastnosti, ki so bile izrecno dogovorjene oziroma predpisane,

  – je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema s kupljenim vzorcem ali modelom.

  Kako preveriti ustreznost artikla?

  Preveriti ga je treba z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste

  Kako prijaviti izdelek z napako?

  Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki obvestiti in jo natančno opisati v zakonsko določenem roku ter nam hkrati omogočiti pregled artikla. Napako lahko prijavite po e-pošti na support@treecelet.com

  Prodajalec ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilnega oz. malomarna uporaba izdelkov!

  Poškodbe pri transportu

  Prodajalec ne odgovarja za morebitne transportne poškodbe, nastale ob pošiljanju in prejemu reklamacij.

  Kupec je dolžan preveriti vsebino pošiljke. V primeru poškodbe pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti dostavljavcu, ki je pošiljko dostavil in skupaj z delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke.

  Računi

  Če ustvarite račun na spletnem mestu, ste odgovorni za vzdrževanje varnosti svojega računa in ste v celoti odgovorni za vse dejavnosti, ki se zgodijo pod računom, in vsa druga dejanja, izvedena v zvezi z njim. Nove račune lahko spremljamo in pregledujemo, preden se lahko prijavite in uporabljate naše storitve. Posredovanje kakršnih koli napačnih kontaktnih podatkov lahko povzroči ukinitev vašega računa. Takoj nas morate obvestiti o kakršni koli nepooblaščeni uporabi vašega računa ali drugih kršitvah varnosti. Ne bomo odgovorni za vaša dejanja ali opustitve, vključno s kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica takih dejanj ali opustitev. Vaš račun (ali kateri koli njegov del) lahko začasno prekinemo, onemogočimo ali izbrišemo, če ugotovimo, da ste kršili katero koli določbo te pogodbe ali da bi vaše ravnanje ali vsebina škodovala našemu ugledu in dobremu imenu. Če iz zgoraj navedenih razlogov izbrišemo vaš račun, se ne morete znova registrirati za naše storitve. Vaš e-poštni naslov in naslov internetnega protokola lahko blokiramo, da preprečimo nadaljnjo registracijo.

  Uporabniške vsebine

  Nismo lastniki nobenih podatkov, informacij ali gradiva (»vsebina«), ki ga posredujete na spletni strani med uporabo storitve. Sami ste odgovorni za točnost, kakovost, celovitost, zakonitost, zanesljivost, ustreznost in lastništvo intelektualne lastnine ali pravico do uporabe vse predložene vsebine. Lahko spremljamo in pregledujemo vsebino na spletnem mestu, ki ste jo poslali ali ustvarili z uporabo naših storitev. Razen če tega izrecno ne dovolite, nam vaša uporaba spletnega mesta ne daje licence za uporabo, reprodukcijo, prilagajanje, spreminjanje, objavo ali distribucijo vsebine, ki ste jo ustvarili vi ali shranjene v vašem uporabniškem računu za komercialne, tržne ali podobne namene. Vendar nam dovolite dostop, kopiranje, distribucijo, shranjevanje, prenos, preoblikovanje, prikaz in izvajanje vsebine vašega uporabniškega računa izključno v skladu z namenom zagotavljanja storitev za vas. Brez omejevanja katerega koli od teh zagotovil ali jamstev imamo pravico, vendar ne dolžnost, da po lastni presoji zavrnemo ali odstranimo kakršno koli vsebino, ki po našem razumnem mnenju krši katerega koli od naših pravilnikov ali je kakor koli škodljiva ali sporno.

  Obračunavanje in plačila

  Plačati morate vse pristojbine ali stroške na svoj račun v skladu s pristojbinami, stroški in pogoji obračunavanja, ki veljajo v času zapadlosti in plačila pristojbin ali stroškov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen izdelkov kadarkoli. V primeru, da spremenimo ali prekličemo naročilo, vas bomo morda poskusili obvestiti tako, da stopimo v stik z e-pošto in/ali naslovom za izstavitev računa/telefonsko številko, ki ste jo navedli ob oddaji naročila.

  Načini zaračunavanja, ki jih lahko uporabite na našem spletnem mestu:

  Paypal
  Kreditne kartice preko črte

  Točnost informacij

  Občasno so lahko na spletnem mestu informacije, ki vsebujejo tipkarske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, razpoložljivost, promocije in ponudbe. Pridržujemo si pravico do popravka kakršnih koli napak, netočnosti ali opustitev ter do spremembe ali posodobitve informacij ali preklica naročil, če so katere koli informacije na spletnem mestu ali kateri koli povezani storitvi netočne, kadar koli brez predhodnega obvestila (tudi po oddaji naročila) . Ne zavezujemo se, da bomo posodabljali, spreminjali ali pojasnjevali informacije na spletnem mestu, vključno z, brez omejitev, informacijami o cenah, razen če to zahteva zakon. Nobenega določenega datuma posodobitve ali osvežitve, uporabljenega na spletnem mestu, ne bi smeli šteti kot znak, da so bile vse informacije na spletnem mestu ali kateri koli povezani storitvi spremenjene ali posodobljene.

  Prepovedane uporabe

  Poleg drugih pogojev, določenih v pogodbi, vam je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršne koli nezakonite namene; (b) nagovarjati druge k izvajanju ali sodelovanju pri kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršiti katere koli mednarodne, zvezne, pokrajinske ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne uredbe; (d) poseganje v ali kršitev naših pravic intelektualne lastnine ali pravic intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, obrekovati, omalovaževati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; (f) predložiti lažne ali zavajajoče informacije; (g) za nalaganje ali prenos virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali bi lahko bila uporabljena na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta; (h) za zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) za neželeno pošiljanje, lažno predstavljanje, farmacijo, pretvezo, pajek, iskanje ali strganje; (j) za kakršne koli obscene ali nemoralne namene; ali (k) za motenje ali izogibanje varnostnim funkcijam storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katere koli povezane spletne strani zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.

  Omejitev odgovornosti

  V največjem obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, v nobenem primeru Hrovat.net d.o.o. njegove podružnice, uradniki, direktorji, zaposleni, zastopniki, dobavitelji ali dajalci licenc so odgovorni kateri koli osebi za (a): kakršno koli posredno, naključno, posebno, kazensko, kritno ali posledično škodo (vključno, brez omejitev, odškodnine za izgubljeni dobiček, prihodke, prodaja, dobro ime, uporaba ali vsebina, vpliv na poslovanje, prekinitev poslovanja, izguba pričakovanih prihrankov, izguba poslovne priložnosti), kakor koli povzročena, po kateri koli teoriji odgovornosti, vključno, brez omejitev, s pogodbo, odškodninsko odgovornostjo, garancijo, kršitvijo zakonske dolžnosti, malomarnosti ali drugače, tudi če Hrovat.net d.o.o. je bil obveščen o možnosti take škode ali bi jo lahko predvidel. V največjem obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, je skupna odgovornost Hrovat.net d.o.o. in njegovih podružnic, uradnikov, zaposlenih, zastopnikov, dobaviteljev in dajalcev licenc, ki se nanašajo na storitve, bodo omejeni na znesek, višji od enega dolarja, ali katere koli zneske, ki ste jih Hrovat.net d.o.o. dejansko plačali v gotovini. za prejšnje enomesečno obdobje pred prvim dogodkom ali pojavom, ki je povzročil takšno odgovornost. Omejitve in izključitve veljajo tudi, če vam to pravno sredstvo ne povrne v celoti kakršne koli izgube ali ne izpolnjuje svojega bistvenega namena.

  Reševanje sporov

  Oblikovanje, razlago in izvajanje te pogodbe ter morebitne spore, ki izhajajo iz nje, ureja materialno in procesno pravo Slovenije ne glede na njegova kolizijska pravila ali pravila izbire prava in, v ustreznem obsegu, pravo Slovenije. . Izključna pristojnost in kraj za tožbe v zvezi s predmetom tega sporazuma so državna in zvezna sodišča s sedežem v Domžalah, Slovenija, in s tem se strinjate z osebno pristojnostjo teh sodišč. S tem se odpovedujete kakršni koli pravici do porote v katerem koli postopku, ki izhaja iz te pogodbe ali je povezan z njo. Konvencija Združenih narodov o pogodbah o mednarodni prodaji blaga se ne uporablja za to pogodbo.

  Spremembe in dopolnitve

  Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to pogodbo ali njene pravilnike v zvezi s spletnim mestom ali storitvami, ki veljajo po objavi posodobljene različice te pogodbe na spletnem mestu. Ko to storimo, bomo posodobili datum na dnu te strani. Nadaljnja uporaba spletnega mesta po takih spremembah pomeni vaše soglasje s temi spremembami.

  Sprejemanje teh pogojev

  Potrjujete, da ste prebrali to pogodbo in se strinjate z vsemi njenimi pogoji. Z uporabo spletnega mesta ali njegovih storitev se strinjate, da vas zavezuje ta pogodba. Če se ne strinjate z upoštevanjem pogojev te pogodbe, niste pooblaščeni za uporabo ali dostop do spletnega mesta in njegovih storitev.

  Kontaktirajte nas

  Če imate kakršna koli vprašanja o tej pogodbi, nam pišite na support@treecelet.com

  Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 22. junija 2021

  ENG

  These terms and conditions (“Terms”, “Agreement”) are an agreement between Hrovat.net d.o.o. (“Hrovat.net d.o.o.”, “us”, “we” or “our”) and you (“User”, “you” or “your”). This Agreement sets forth the general terms and conditions of your use of the treecelet.co.uk website and any of its products or services (collectively, “Website” or “Services”).

  Company details:
  Hrovat.net d.o.o.
  Masljeva ulica 8A1230 Domžale, Slovenia
  VAT ID: SI75462150
  Registration number: 75462150

  Ordering

  Instructions

  On the home page press the shop. On the shop page choose a product and add it to the cart. You will be redirected to the cart page where you can proceed to checkout.

  Creating account

  You can create an account in the checkout process by selecting the checkbox for creating new account. Your account is automatically created when you complete the checkout process.

  Order confirmation

  After you successfully complete the checkout process you will get an email that order was completed.

  Concluding a sales contract

  The order is confirmed after successful payment and you received an automated email with an order confirmation, which does not confirm that the product is in stock or it has been shipped, but only informs you that the system has received your order and that order is in processing.  The sales contract is concluded when the seller confirms the buyer’s order by e-mail.

  Price

  The euro exchange rate is calculated according to the central parity rate. The seller is TAX payer. All prices are inclusive of VAT where VAT is applicable unless expressly stated otherwise. The sales contract between the provider and the buyer is concluded at the time of the submission of the online order. (the customer receives an electronic status message: the order is accepted). From this moment, all prices and other conditions are fixed and apply to both the provider and the buyer.

  Refund policy

  Buyer has a right to withdraw from the sales contract with a right to full refund without having to state the reason for his decision within 14 days from concluding a sales contract. To do so the buyer must send an email in time to support@treecelet.com Refund will be issued within 14 days after receiving rightful request. Refund policy doesn’t apply to legal entities.

  ATTENTTION! The possibility of withdrawal does NOT apply to legal entities.

  The buyer who withdraws from the sales contract must return the goods undamaged in their original packaging and in the same quantity. In the event that it is determined that a physical injury has occurred, that the quantity does not match, the buyer is obliged to pay for the damage.

  The merchant will take a picture of returned package, contents and product with a camera as possible proof of damage.

  Shipping

  Goods ordered from the Treecelet online store are on their way as soon as possible after confirmed payment.

  You can choose the delivery method at the checkout. You can choose premium or standard delivery.  Our delivery company is different from country to country.

  Shipping rates and delivery time:

  • Standard shipping (7-14 days) – 3€ – Avaliable only for Norway and Switzerland
  • Express shipping (2-5 days) – 3.9€
  • Free shipping (2-5 days) – for orders over 45€ (for Norway and Switzerland delivery time is 7-14 days)

   Error and damaged products

   An error or damaged product is when:

   – the item does not have the characteristics necessary for its normal use or circulation,

   – the item does not have the characteristics necessary for the specific use for which the buyer purchases it, but which the seller knew or should have known,

   – the item does not have the characteristics and attributes that were explicitly agreed upon or prescribed,

   – the seller has delivered an item that does not match the pattern or model bought.

   How to check the suitability of an item?

   It shall be checked with another, flawless article of the same type

   How to report an error product?

   The buyer must notify us of any material defect, together with a precise description of it, within the statutory time limit, and at the same time allow us to inspect the item. You can report eror via email to support@treecelet.com

   The Seller shall not be liable for any damage caused by incorrect or. negligent use of products!

   Transport damage

   The Seller is not responsible for any transport damage that occurred, when sending and receiving complaints.

   The buyer is obliged to check the contents of the shipment. In case of damage to the shipment, the buyer is obliged to bring the whole shipment (package, protective packaging, products) to the delivery company that deliverd the package and together with the worker draw up an official record of the shipment damage.

   Accounts

   If you create an account on the Website, you are responsible for maintaining the security of your account and you are fully responsible for all activities that occur under the account and any other actions taken in connection with it. We may monitor and review new accounts before you may sign in and use our Services. Providing false contact information of any kind may result in the termination of your account. You must immediately notify us of any unauthorized uses of your account or any other breaches of security. We will not be liable for any acts or omissions by you, including any damages of any kind incurred as a result of such acts or omissions. We may suspend, disable, or delete your account (or any part thereof) if we determine that you have violated any provision of this Agreement or that your conduct or content would tend to damage our reputation and goodwill. If we delete your account for the foregoing reasons, you may not re-register for our Services. We may block your email address and Internet protocol address to prevent further registration.

   User content

   We do not own any data, information or material (“Content”) that you submit on the Website in the course of using the Service. You shall have sole responsibility for the accuracy, quality, integrity, legality, reliability, appropriateness, and intellectual property ownership or right to use of all submitted Content. We may monitor and review Content on the Website submitted or created using our Services by you. Unless specifically permitted by you, your use of the Website does not grant us the license to use, reproduce, adapt, modify, publish or distribute the Content created by you or stored in your user account for commercial, marketing or any similar purpose. But you grant us permission to access, copy, distribute, store, transmit, reformat, display and perform the Content of your user account solely as required for the purpose of providing the Services to you. Without limiting any of those representations or warranties, we have the right, though not the obligation, to, in our own sole discretion, refuse or remove any Content that, in our reasonable opinion, violates any of our policies or is in any way harmful or objectionable.

   Billing and payments

   You shall pay all fees or charges to your account in accordance with the fees, charges, and billing terms in effect at the time a fee or charge is due and payable. We reserve the right to change product pricing at any time. In the event that we make a change to or cancel an order, we may attempt to notify you by contacting the e-mail and/or billing address/phone number provided at the time the order was made.

   Billing methods you can use on our site:

   • Paypal
   • Credit cards via stripe

   Accuracy of information

   Occasionally there may be information on the Website that contains typographical errors, inaccuracies or omissions that may relate to product descriptions, pricing, availability, promotions and offers. We reserve the right to correct any errors, inaccuracies or omissions, and to change or update information or cancel orders if any information on the Website or on any related Service is inaccurate at any time without prior notice (including after you have submitted your order). We undertake no obligation to update, amend or clarify information on the Website including, without limitation, pricing information, except as required by law. No specified update or refresh date applied on the Website should be taken to indicate that all information on the Website or on any related Service has been modified or updated.

   Prohibited uses

   In addition to other terms as set forth in the Agreement, you are prohibited from using the Website or its Content: (a) for any unlawful purpose; (b) to solicit others to perform or participate in any unlawful acts; (c) to violate any international, federal, provincial or state regulations, rules, laws, or local ordinances; (d) to infringe upon or violate our intellectual property rights or the intellectual property rights of others; (e) to harass, abuse, insult, harm, defame, slander, disparage, intimidate, or discriminate based on gender, sexual orientation, religion, ethnicity, race, age, national origin, or disability; (f) to submit false or misleading information; (g) to upload or transmit viruses or any other type of malicious code that will or may be used in any way that will affect the functionality or operation of the Service or of any related website, other websites, or the Internet; (h) to collect or track the personal information of others; (i) to spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (j) for any obscene or immoral purpose; or (k) to interfere with or circumvent the security features of the Service or any related website, other websites, or the Internet. We reserve the right to terminate your use of the Service or any related website for violating any of the prohibited uses.

   Limitation of liability

   To the fullest extent permitted by applicable law, in no event Hrovat.net d.o.o. its affiliates, officers, directors, employees, agents, suppliers or licensors be liable to any person for (a): any indirect, incidental, special, punitive, cover or consequential damages (including, without limitation, damages for lost profits, revenue, sales, goodwill, use or content, impact on business, business interruption, loss of anticipated savings, loss of business opportunity) however caused, under any theory of liability, including, without limitation, contract, tort, warranty, breach of statutory duty, negligence or otherwise, even if Hrovat.net d.o.o. has been advised as to the possibility of such damages or could have foreseen such damages. To the maximum extent permitted by applicable law, the aggregate liability of Hrovat.net d.o.o. and its affiliates, officers, employees, agents, suppliers and licensors, relating to the services will be limited to an amount greater of one dollar or any amounts actually paid in cash by you to Hrovat.net d.o.o. for the prior one month period prior to the first event or occurrence giving rise to such liability. The limitations and exclusions also apply if this remedy does not fully compensate you for any losses or fails of its essential purpose.

   Dispute resolution

   The formation, interpretation, and performance of this Agreement and any disputes arising out of it shall be governed by the substantive and procedural laws of Slovenia without regard to its rules on conflicts or choice of law and, to the extent applicable, the laws of Slovenia. The exclusive jurisdiction and venue for actions related to the subject matter hereof shall be the state and federal courts located in Domžale, Slovenia, and you hereby submit to the personal jurisdiction of such courts. You hereby waive any right to a jury trial in any proceeding arising out of or related to this Agreement. The United Nations Convention on Contracts for the International Sale of Goods does not apply to this Agreement.

   Changes and amendments

   We reserve the right to modify this Agreement or its policies relating to the Website or Services at any time, effective upon posting of an updated version of this Agreement on the Website. When we do, we will revise the updated date at the bottom of this page. Continued use of the Website after any such changes shall constitute your consent to such changes.

   Acceptance of these terms

   You acknowledge that you have read this Agreement and agree to all its terms and conditions. By using the Website or its Services you agree to be bound by this Agreement. If you do not agree to abide by the terms of this Agreement, you are not authorized to use or access the Website and its Services.

   Contacting us

   If you have any questions about this Agreement, please contact us via email support@treecelet.com

   This document was last updated on 22 June, 2021

   0
   0
   Košarica
   Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino